O nama

Home » Novosti » O nama

CC International gehört zu den führenden Marketing Agenturen in Sarajevo. Das Team besteht aus langjährigen und erfahrenen Call Agenten. Regelmässige Schulungen professionelles Coaching für ein erfolgreiches Callcenter in Bosnien.

CC International spada u vodeće marketing agencije u Sarajevu. U Sarajevu postojimo krajem 2012. godine a u Tuzli krajem decembra 2015. Team se sastoji od dugogodišnje iskusnih call centar agenata i početnika u ovom poslu. Očekujte redovne seminare i profesionalni coaching za uspješan rad u call centru.

Call centar CC International je u kraćem vremenskom periodu uspio postati lider u Sarajevu i Tuzli kada je riječ o visokom kvalitetu usluga call centra. Svi radnici dobijaju obuku kako da se ponašaju na vezi sa klijentima kao i usavršavanje rada. Naš cilje je, ponuditi najbolju call centar podršku klijentima. Opremljeni smo sa najmodernijom opremom za rad. Pažljivo biramo radni kadar, radnici većinom rade nekoliko godina u našoj firmi jer smo izabrali pouzdane radnike.

Ukoliko ste Vi iskusan agent i želite posao kod nas, nemojte čekati, aplicirajte za posao. Čekaju Vas fenomenalni uslovi rada. Također, ako znate njemački jezik a niste nikada radili, dođite na razgovor za posao mi ćemo Vam pomoći da postanete izvanredan agent.

CC International

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *